ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ STELEXOS-X

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ STELEXOS-X©

Το Stelexos-X© είναι ένας επιτυχημένος και ιδιαίτερα έμπειρος επαγγελματίας με πολύ βαθιά αγάπη για την εργασία και την επιτυχία.
Σκοπός του είναι να σας βοηθήσει να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους νωρίς και πιο εύκολα.

Το Stelexos-X© δεν αποκαλύπτει την ταυτότητά του

Η αγάπη του για την επιτυχία τον «έσπρωξε» να διερευνήσει σε βάθος τη φιλοσοφία της. Ανέλυσε σε βάθος τα στοιχεία και τα προσόντα που οδηγούν έναν επαγγελματία στην επιτυχία, αναγνώρισε τα σχετικά «πρότυπα» και «αρνητικά στερεότυπα». Δοκίμασε ο ίδιος τις πρακτικές που ανακάλυψε και τα κατάφερε. Με τη μέθοδό του βοήθησε πολυάριθμα στελέχη της αγοράς να αναπτυχθούν και σήμερα να ευημερούν.

Το Stelexos-X©,

  • Για περισσότερα από 25 χρόνια είναι υψηλόβαθμο στέλεχος σε μεγάλες Ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις.
  • Έχει σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό του κι έχει διαχειριστεί γνωστές μάρκες και προϊόντα σε τομείς και εργασιακά περιβάλλοντα γεμάτα προκλήσεις.
  • Συμμετείχε σε πολυάριθμα project για την ανάπτυξη στελεχών όλων των προφίλ.
  • Διοίκησε επιτυχημένα ομάδες αποτελούμενες είτε από μικρό πλήθος πολύ εξειδικευμένων στελεχών, είτε από 1.000+ άτομα κάθε ειδικότητας, ηλικίας και προφίλ.
  • Είναι Μηχανικός με MBA, μιλά δύο γλώσσες.

Οι ομιλίες του σε εταιρικά και δημόσια ακροατήρια σχετικά με το θέμα του Professional Development- Personal Positioning Within A Corporate Environment είναι συναρπαστικές και ιδιαίτερα παρακινητικές και φέρνουν άμεση θετική αλλαγή και σημαντικά αποτελέσματα με μακρόχρονη βελτίωση.

ΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ STELEXOS-X©;

Η πορεία του σε περισσότερους από τρεις διαφορετικούς επιχειρηματικούς τομείς, ανέδειξε την επιτακτική ανάγκη να αναπτύξει δεξιότητες ανεξάρτητες από τον τομέα απασχόλησης. Επικεντρώθηκε στη διερεύνηση του τρόπου με τον οποίο οι «επιτυχημένοι» διαχειρίζονται τον εαυτό τους εντός ενός σύγχρονου ιεραρχικού περιβάλλοντος. Κατέγραψε και ανέλυσε διεξοδικά τις συμπεριφορές και ενέργειες των «επιτυχημένων».
Έτσι έφτασε στην εφεύρεση του ProNoble© και της ProNoblette©.
Πρόκειται για την persona που αντιπροσωπεύει τον «τυπικό χαρακτήρα» για την επιτυχία στο σύγχρονο επιχειρηματικό και ιεραρχικά ευέλικτο περιβάλλον.
Επίσης δημιούργησε μια ιδιαίτερα απλή μέθοδο για να γίνεις κι εσύ ΤΩΡΑ ένας επιτυχημένος ProΝoble© ή μια επιτυχημένη ProNoblette©.

Θέλοντας να μοιραστεί αυτή τη γνώση, έγραψε το Going to WARk©, τον γεμάτο σκληρές αλήθειες αλλά ειλικρινή και αποτελεσματικό οδηγό επιτυχίας.

ΔΩΡΕΑΝ από το STELEXOS-X

Αξιολόγησε σωστά την οπτική σου με το

«10 Λόγοι να επανεξετάσεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την επιτυχία στην εργασία»

Δες τι σε «κρατάει» μακριά από το στόχο σου!

Διάβασε περισσότερα στο blog